Vi söker..

Är Du intresserad av ett karriärbyte?

-" Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv."-

Konfucius

Aktuella tjänster:

Har du intresset - har vi jobbet!

Söker du nya, spännande utmaningar i arbetslivet? Eller vill du upp ett högre steg på din karriärstege?

Då kanske vi kan vara ett alternativ för dig!

 

Vi har genom våra uppdrag skapat nya utmanande och spännande karriärer för våra utvalda kandidater. Till stor glädje för oss, för våra kunder och framförallt för dig som kandidat!

 

Vi är alltid på jakt efter kandidater med stark drivkraft, engagemang och stor flexibilitet att presentera för våra kunder.

 

Om du tycker någon av tjänstera verka spännande och vill veta mer så är du välkommen att kontakta oss så sänder vi över en komplett tjänstebeskrivning, med beskrivning av din roll, vilka krav och kvalifikationer som gäller för tjänsten.

 

Vi vill vara tydliga med att framhålla att vi arbetar inledningsvis med strikt sekretess så våra kandidater kan känna trygghet vid anmälan av intresse eller vid våra förfrågningar för aktuella tjänster!

 

 

Nästa steg till nya höjder....

Presentera mig gärna!

 

När du läst mer om tjänsten och tycker det känns intressant och att det passar mycket väl med just dina erfarenheter, är en inriktning du vill utvecklas i och gärna vill gå vidare i processen så är nästa steg i proceduren:

Om du är intresserad:

  1. Vi planerar en telefonkontakt, efter förslag (tid/dag) från dig.
  2. Vi presenterar tjänsten och går igenom de kravdelar som efterfrågas för tjänsten.
  3. Om kravprofilen stämmer och du tycker det låter intressant och vill bli presenterad för vår kund så skickar du oss ett aktuellt CV samt personligt brev.
  4. Vi anpassar din information till vår mall och gör en anonym presentation av dig.

 

Är kunden intresserad:

  1. Tycker kunden att du är en klar kandidat för tjänsten så kontaktar vi dig innan vi öppnar upp sekretessen.
  2. Vi planerar och bokar in en förutsättningslös intervju. (Kan efterföljas med fler intrevjuer)
  3. Är båda parter nöjda och överens så görs sedvanliga referenstagningar samt ev. test/ personlig genomgång
  4. Erbjudande lämnas -avtalsförhandling – anställning vid ömsesidig överenskommelse!

Nedan finner du en kort beskrivning av våra aktuella tjänster som vi har i uppdrag att tillsätta. Om någon tjänst känns intressant, kontakta oss så skickar vi en fullständig tjänstebeskrivning.

 

 

Projektledare- Stockholm

Vi söker en mycket erfaren projektledare inom kraftvärmeområdet som har högt driv och förväntas ta ansvar för och leverera fullt ut i sina projekt. Rollen innebär många kontakter, både internt och externt, och du jobbar med stor frihet under ansvar. Du har erfarenheter inom teknisk projektledning och vill utvecklats vidare som ansvarig projektledare.

 

Erfaren Automationsingenjör - Stockholm

Vi söker en erfaren automationsingenjörer för att starta upp ett nytt team, vill du vara med på resan? Vi tror att du är ingenjör med 3-5 års erfarenhet av att ta fram automationslösningar för industriella tillämpningar (PLC arkitektur, kravställning och programmering) inom material-hanterings- och tillverkningsindustrin.

 

Erfaren Systemingenjör- Stockholm/Malmö

Vi söker en duktig automationsingenjör med MES-inriktning inom industriell IT för spännande tjänst. Du har en relevant ingenjörsutbildning i botten och minst tre års erfarenhet inom MES/Industriell-IT. Du har mycket goda kunskaper inom plattformar såsom Apriso, Wonderware, GE, Siemens Simatic IT och Rockwell. God kännedom om standarder inom tillverknings- och processindustri såsom ISA-88 och ISA-95.

 

Projektledande mekanikkonstruktör- Stockholm

Vi söker en mekanikkonstruktör med gedigen erfarenhet, minst 5 år, inom mekanikprojekt som också kommer ha en projektledande roll. Du kommer att ansvara för att driva projekt/delprojekt i enlighet med gällande projektplan och kvalitetskrav. Det innebär att du har ett nära samarbete med kunden, ditt team av konstruktörer samt kollegor inom elektronik- och mjukvaruutveckling.

 

Erfaren Produktionsutvecklare - Göteborg

Relevant erfarenhet, förutom produktionsutveckling, kan vara verksamhetsutveckling, organisation, kvalitet, logistik/flöden, Lean Production, investeringsunderlag, entreprenadupphandling eller inköp gärna i kombination med projektledning.

 

Copyright © BE-unit AB 2016 All Rights Reserved

 

Kontakta oss:

info@be-unit.se Telefon: 0491 - 159 00